HISTORIE FIRMY

08.08.2016 08:27

Společnost Ningbo Guewer Machinery & Electric byla založena v roce 1996. Je největší společností vyrábějící elektrokola a elektroskútry ve městě Ningbo. Výrobní prostory společnosti zabírají více jak 22 tisíc metrů čtverečních, včetně dvou hlavních hal. Hlavní výrobní hala obsahuje 4 automatické výrobní linky, které jsou dohromady dlouhé 180 metrů, dílnu náhradních dílů, sklad hotových produktů, balicí halu, modernizovanou lakovnu a dílnu pro výrobu motorů. Druhá hlavní hala slouží jako výrobní prostory pro rámy. Společnost zaměstnává více jak 200 lidí a její denní produkce překračuje 500 elektrokol a elektroskůtrů.

Společnost má více jak 15 letou zkušenost s vývojem a produkcí elektrokol a elektroskůtrů. Díky tomu může společnost ručit za kvalitu svých produktů.

Produkty společnosti jsou nabízeny po celém světě. S jejich prodejem se můžete setkat především v Evropě (Česká republika, Maďarsko, Slovensko, Rakousko, Francie, Švédsko, Švýcarsko, Dánsko, Nizozemsko, Velká Británie, Německo…), ale také v USA, Kanadě či Indii.